BİLDİRİ YAZIM KURALLARI

Bildiri Tam Metin Şablonu (TÜRKÇE-İNGİLİZCE)

Kongre kitabında sunulacak olan bildiriler, ekler dahil 15 sayfayı aşmamalıdır.

(Başlığı Yazınız, Times New Roman, 14 Pt, Koyu, Ortalanmış)

Yazar(lar) (açık adları ve soyadları, Times New Roman, 12 Pt, normal, ortalanmış)

Adres (Times New Roman, 11 Pt, ortalanmış, italik, farklı adresler üst simgeler (a, b, ...) ile açıkça belirtilmelidir)

E-posta adresi (Times New Roman, 10 Pt, italik, ortalanmış)

Örnek adres: Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, ANKARA

….@....

GİRİŞ

İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm), giriş, gelişme, sonuç ve tartışmalar ile kaynak numaralarını içermelidir. İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm), giriş, gelişme, sonuç ve tartışmalar ile kaynak numaralarını içermelidir. İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm), giriş, gelişme, sonuç ve tartışmalar ile kaynak numaralarını içermelidir. İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm), giriş, gelişme, sonuç ve tartışmalar ile kaynak numaralarını içermelidir.

Problem Durumu

İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm) olarak yazılmalıdır. İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm) olarak yazılmalıdır. İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm) olarak yazılmalıdır. İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm) olarak yazılmalıdır. İki yana dayalı, 11 punto, paragraf başı yapılarak (1,25 cm) olarak yazılmalıdır.

AKTİF YAŞAM KULÜBÜ DANIŞMANI

PROF. DR. CEMİL HAKYEMEZ

AKTİF YAŞAM KULÜBÜ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EMRAH MEHMETEFENDİOĞLU